Thema bekend! Valtifest 2015: ...

Valtifest 2015: Wie je ook Tent!

In een wereld waar polarisatie mensen steeds verder uiteen drijft, waarin een ‘wij’ tegen ‘hen’ mentaliteit wereldwijd steeds sterker voelbaar is, is het tijd voor een tegengeluid. Een verbroedering van mensen, ideeën en culturen. De achtste editie van Valtifest wordt één grote culture-mash!

Valtifest is hét festival waarbinnen een vernieuwende elektronische muziekprogrammering hand in hand gaat met creativiteit, humor en vrijheid. De Amsterdamse afsluiter van het festivalseizoen vindt dit jaar op 5 september plaats, uiteraard weer op de NDSM-werf. Op onze geliefde scheepswerf verrijst een gigantisch dorp van tenten van zeer divers pluimage. Van schiettent tot ouwelullentent, van shoarmatent tot partytent, van ballentent en potent tot tandartsassistent: Wie je ook Tent!

Leven en laten leven, dat is al jaren een van de kernwaarden van Valtifest. Dit jaar zelfs meer dan ooit. In een wereld waar mensen op basis van geloof, ras, seksuele geaardheid of afkomst elkaar het licht in de ogen niet gunnen, is Valtifest een oase van verbroedering. De plek waar bezoekers één keer per jaar zonder gêne zichzelf kunnen zijn, ook al zijn ze volledig verkleed.

Valtifest mikt voor de 2015 editie op het meest diverse festivalpubliek in de geschiedenis van het universum: het wordt een waarlijk soepzooitje. Dit jaar vraagt Valtifest de bezoekers de NDSM Werf te betreden in een outfit die alle culturen in de mix gooit. Een culture-clash en tegelijk meltingpot waarbij Balinese danseressen op cowboylaarzen lopen, Indiase goeroes een Schotse kilt dragen en vele andere culturen zich in de grootse folkloristische smeltkroes ooit onderdompelen om gezamenlijk één bruisend, cultuuroverstijgend geheel te worden

Valtifest: Wie je ook Tent!

Zaterdag 5 september 2015

NDSM-werf, Amsterdam Noord

12:00 - 23:00 uur

Tickets: 45 euro 

Link: http://www.valtifest.nl/tickets

P.S. Naar aanleiding van het PornoPino-schandaal in de pers van vorig jaar, verhoogt Valtifest dit jaar de leeftijdsgrens naar 23+. Check www.valtifest.nl en volg www.facebook.com/valtifest voor tickets, dresscode en het laatste nieuws over de line-up.

 

Nieuws Archief

2017

2016

2015

2014

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Valtifest nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrend Valtifest!