Huisregels

Beperkingen dresscode
Laat alle onderdelen van je outfit die als wapen gezien kunnen worden thuis liggen, want Oom Agent pakt deze van je af. Te gevaarlijk. Ga lekker met je oma of schoonmoeder aan de slag met piepschuim, plastic en dat soort materialen om je kostuum alsnog compleet te maken.

Fototoestel en/of camera
Om de privacy van onze vele dwaze, lieve, gekkige, losgeslagen, begeerlijke en vrolijke bezoekers te beschermen is het niet toegestaan (semi-)professionele apparatuur mee te nemen. Kun je het toch niet laten kiekjes van je vrienden en kennissen te maken is het wel toegestaan om je huis-, tuin-, en keuken-fototoestel en/of telefooncamera te gebruiken op valtifest.

Te jong? Te oud?
De minimum leeftijd op Valtifest is 18 jaar. Er wordt streng gecontroleerd dus pas op! Ben je jonger en word je geweigerd, kunnen we je helaas geen geld retourneren. Een maximum leeftijd hanteren we niet: slogans als 'het leven begint bij 50', en 'je bent nooit te oud om te feesten' staan hoog bij ons in het vaandel.

Eten en drinken
Valtifest garandeert diverse culinaire hoogstandjes en snelle happen. Bovendien zijn er voldoende bars aanwezig; verhongeren of verdorsten zal je niet. Eigen consumpties meenemen is helaas niet toegestaan.

Drugs
Op Valtifest willen we dat jij de tijd van leven hebt, maar geestverruimers en -verblijers als drugs zijn absoluut niet toegestaan.

Wapens
Moeten we hier over uitwijden? Gewoon niet meenemen.

Ruilhandel
Om jou smakelijk snel te voorzien van je natje en je droogje werken we op Valtifest met consumptiemunten. We houden de boel eenvoudig en nemen geen muntjes terug tijdens of na het festival. Gewoon lekker al je muntjes opeten en -drinken.

Spulletjes
Je spullen kwijtraken is altijd een teleurstellende zaak. Pas daarom goed op je eigendommen en ontvreem ze ook niet van een ander. Gevonden voorwerpen kan je afgeven bij de security of stagemanagers. Op het terrein zijn natuurlijk lockerboxen aanwezig.

Tolerantie
We hanteren een relaxt tolerant beleid. Elk intolerant gedrag ten aanzien van ras, seksuele geaardheid of ander innerlijk of uiterlijk vertoon wordt niet geaccepteerd. Wij laten iedereen in hun waarde en verwachten van jou dezelfde instelling.

Overtreding van spelregels
Valtifest betreed je op eigen risico. Bij overtreding van onze spelregels zijn wij genoodzaakt je aan te houden en aan oom agent over te dragen!!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Valtifest nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrend Valtifest!