Over Valtifest

Je hebt festivals en je hebt Valtifest. Het kleurrijke Amsterdamse Stadsfestival dat sinds 2007 elk jaar op de eerste zaterdag van september plaatsvindt op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. (dit jaar overigens op de 2de zaterdag van september!) Ieder jaar weer een bijzonder thema met een daarbij passende uitzinnige dresscode. De thema’s tot nu toe waren: ‘Multicolour’, ‘Beestenboel’, ‘It’s a Religion‘, ’All in the Family’, ‘Next To Uranus’, ‘KAK!’, ‘De 7 Zonden’,  ‘Wie je ook Tent’ en Valtifest 'On Fire' als laatste in 2016.

Valtifest biedt een podium aan uitzinnige creativiteit, gekte, aanstormende modetalenten, vernieuwende muziek en de broodnodige kunst- en vliegwerken.

Valtifest wordt georganiseerd door Meubel Stukken, opgericht door Joost van Bellen en Peter van der Meulen in 1997 en sinds 2010 alleen in handen van Peter van der Meulen. De zogeheten “Feestaannemers” zorgen voor een feestelijke explosie van positieve creativiteit, immer bij de pinken, altijd bij de tijd en omvallend van de hippigheid. Meubel Stukken organiseert spraakmakende en toonaangevende feesten, clubavonden, evenementen en festivals, zoals Manifesto, O.W.A.P., Oud Hollandsch Acid Feest, Speedfreax, Kikkenstein, Ship Happens, Brand in Mokum en Red Bull Playrooms. 

 

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de Valtifest nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrend Valtifest!